Nilan Compact-P serien

  
Med Compact P-serien fra Nilan kan du kombinere ventilation med aktiv og passiv varmegenvinding, produktion af varmt brugsvand, køl og opvarmning i én total indeklimaløsning. Serien er udviklet, så du selv kan sammensætte den løsning, der passer til din bolig og dit behov.
 
Compact P-serien består af yderst effektive kompaktanlæg med en høj virkningsgrad. Anlæggene kan dække størstedelen af boligens energiforbrug til opvarmning og produktion af varmt brugsvand ved at udnytte energien i luften, der bliver suget ud af boligen. Dermed opnås en markant reducering af boligens energiomkostninger, hvilket giver en rigtig god driftsøkonomi. Kombineret med en lang levetid gør det anlægget til en rigtig god investering med en kort tilbagebetalingstid.

Nilan Compact-P

Nilan Compact P er et modulbaseret kompaktanlæg. Det betyder, at du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit hus’ størrelse og imødekommer din families behov. 
Compact P er en supplerende ventilations- og varmeløsning, der kombinerer ventilation, varmegenvinding og produktion af varmt brugsvand. Dette sikrer en konstant udskiftning af luften i dit hus, hvor støv, lugte og fugt skiftes ud med et behageligt og sundt indeklima. Når det er mere varmt i huset end udenfor, bliver der desuden ledt kold luft direkte ind i huset via en bypass-funktion.
  
Hvis du ønsker en totalløsning, der også opvarmer huset gennem centralvarmesystemet, bør du vælge en Compact P-løsning med en udeluft- eller jordvarmepumpe (se anlæggene nedenfor). Compact P er desuden, som kun et ud af få kompaktanlæg i verden, passivhus-certificeret takket være dets høje effektivitet. Det betyder, at Compact P-løsningen kan installeres i passivhuse uden yderligere beregninger eller indhentning af dokumentation.
  
 
 
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt
     
     
    

Nilan Compact-P GEO

Nilan Compact P GEO har samme funktioner og fordele som Compact P, men kan yderligere udnytte energien i jorden til opvarmning af boligen. Med Compact P GEO bliver din bolig selvforsynende med vedvarende energi, og det er ikke længere nødvendigt at benytte energikilder som fjernvarme, olie eller gas til opvarmning. Compact P GEO er et miljørigtigt valg til dig, som ønsker at benytte vedvarende energi til opvarmning af boligen og samtidig høste fordelene i form af en lavere varmeregning og et godt og sundt indeklima.
  
Ved hjælp af nedgravede jordslanger henter og udnytter Compact P GEO energien fra jorden til rumopvarmning via boligens gulvvarmesystem eller andre typer lavtemperatur-varmeløsninger. Anlægget er udstyret med en 3 kW (JVP 3 Compact) eller 6 kW (GEO 6) integreret jordvarmepumpe. Begge har en variabel kompressor med et reguleringsområde på henholdsvis 1,5-3 kW og 2-6 kW (ved brine/vand-temperatur 0/35 ˚C). Det betyder, at løsningen løbende tilpasser opvarmningsydelsen til det aktuelle behov, hele året rundt, og dermed sikrer et lavt energiforbrug.
  
Samlet set kan Compact P GEO-løsningen reducere din varmeregning med op til 50%. For hver kW strøm, som jordvarmepumpen bruger, får du op til fire gange varme retur.

 
 
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt
 

Nilan Compact-P UVP

Compact P UVP har alle de samme funktioner, fordele og muligheder som Compact P, men kan endvidere udnytte udeluften til opvarmning af boligen.
  
Med Compact P UVP bliver din bolig selvforsynende med vedvarende energi, og det er ikke længere nødvendigt at benytte energikilder som fjernvarme, olie eller gas til opvarmning. Compact P UVP er et miljørigtigt valg til dig, som ønsker at benytte vedvarende energi til opvarmning af boligen og høste fordelene i form af en lavere varmeregning og et godt og sundt indeklima.
  
Anlægget er udstyret med en udeluftvarmepumpe, UVP 5 Compact, der, modsat anlægget, stilles op udenfor. Varmepumpen optager energien fra udeluften og omsætter energien til varme, som anvendes til opvarmning af centralvarmevand til radiatorer eller til gulvvarme i hele boligen.
  
Compact P UVP-løsningen kan reducere din varmeregning med op til 50%. For hver kW strøm, som udeluftsvarmepumpen bruger, får du op til fire gange varme retur, afhængig af udeluftstemperaturen.

 

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: KontaktCopyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.