LG Therma V luft/vand varmepumpe

  
LG Therma V er en frekvens-styret varmepumpe, hvilket betyder at den kun producerer den mængde varme, der er behov for. Desuden har LG Therma V luft/vand varmepumpe en masse åbenlyse fordele med hensyn til fleksibilitet, installations- pg kombinationsmuligheder som supplement til eksisterende varmesystemer eller som eneste opvarmningskilde.
Der kan tilkobles solvarme direkte på Therma V. Andre opvarmningskilder som pillefyr, oliefyr, fastbrændselsfyr eller gasfyr kan desuden køres sammen med Therma V som et system. Systemet har indbygget udekompensering, hvis dette ønskes. Man indstiller selv parametrene i styringen. Systemet kan også styres via indetemperatur og termostat.
 
Varmeveksleren sidder i indedelen, hvilket betyder at der ikke er risiko for varmetab mellem ude- og indedel. Kølerør forbinder disse to enheder. Det gør, at udedelen er væsentlig mindre en langt de fleste andre udedele på luft/vand varmepumper. Det betyder også, at rørafstanden mellem inde- og udedelen kan være op til 50 meter. Dette giver altså en meget fleksibel placering afstandsmæssigt.
Indedelen har kun samme størrelse som et lille gasfyr. Igen kompakt og placeringsvenligt.
 
LG Therma V har ikke automatisk sambygget en varmtvandsbeholder med indedelen. Mange har i dag allerede udmærkede varmtvandsbeholdere, som kan bruges til Therma V. Det eneste krav til beholderen er, at varmefladen skal være min. 0,7 kvm på spiral eller indebeholder.
 
LG Therma V luft/vand varpumpe fås i størrelser fra 1,3 kW til 16 kW.  
 
 

  
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt
 

 Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.