Nilan VPL serie

  
VPL 15-28-serien suger varm fugtig luft ud fra boligen og udnytter energien herfra til opvarmning eller køling af indblæsningsluften. Samtidig fjernes støvpartikler, fugt og lugte fra boligen, og du får et sundt og behageligt indeklima.
VPL kan skifte op til 1000 m³ luft per time og er beregnet til boliger op til 700 m².

Download: Nilan VPL brochure

 
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt

Nilan VPL 15-28

Ventilation, varmegenvinding, komfort varme og komfort køl i boliger op til 700 m².
Nilan VPL 15-28-serien er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding og komfort varme og komfort køl.

Anlæggene suger den varme, fugtige luft ud fra blandt andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning eller køling af indblæsningsluften. Anlægget kan monteres med eftervarmeflader, som tilsluttes enten el- eller
centralvarmeanlægget. Det giver dig en behagelig indblæsnings-temperatur i selv i de koldeste vintermåneder.
Anlæggene er beregnet til placering i loftsrum

Med et anlæg fra Nilan VPL 15-28-serien opnår du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.
 
 

Nilan VPL 15 Top

Ventilation, varmegenvinding, komfort varme og komfort køl i boliger op til 250 m². Anlægget er en topmodel til installation i fx bryggers, hvor det kan placeres i skab eller på væg.

VPL 15 Top er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding og komfort varme og komfort køl.

Anlægget suger den varme, fugtige luft ud fra blandt andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning eller køling af indblæsningsluften. Anlægget kan monteres med eftervarmeflader, der tilsluttes enten el- eller centralvarmeanlægget. Det giver dig en behagelig indblæsnings-temperatur i selv i de koldeste vintermåneder.

Med et Nilan VPL 15 Top-anlæg opnår du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.