Nilan VP 18 serien

  
Nilans VP 18-serie består af varmegenvindingsanlæg, der ventilerer boligen og ikke kun opvarmer den friske indblæsningsluft, men også dit brugsvand. Du får med andre ord et sundt indeklima og en lavere varmeregning i én løsning.
  
Den varme, fugtige luft suges ud fra køkken, badeværelse og bryggers. Dermed fjernes støvpartikler, fugt og lugt fra boligen, mens anlægget genvinder varmen fra udsugningsluften og bruger den til at opvarme dit brugsvand og føre frisk, forvarmet indblæsningsluft ud til stuer og værelser.
  
Med VP 18 EK-modellen kan du desuden opvarme boligen via tilslutning til centralvarmesystemet. Det giver dig mulighed for at skære endnu mere ned på udgifterne til varme.

 

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt
  

Nilan VP 18

Ventilation, varmegenvinding, varmt brugsvand og komfort varme i boliger op til 230 m².

Nilan VP 18 er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding, varmt brugsvand og komfort varme.Anlægget suger den varme, fugtige luft ud af boligen og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af varmt brugsvand samt indblæsningsluften.

Med et VP 18-anlæg opnår du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Nilan VP 18 er et meget kompakt anlæg, som ikke fylder mere end et almindeligt højskab.


Nilan VP 18 køl

Ventilation, varmegenvinding, varmt brugsvand og komfort varme i boliger op til 230 m².

Nilan VP 18 køl er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding, varmt brugsvand, komfort varme og komfort køl.
Anlægget suger den varme, fugtige luft ud af boligen og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af varmt brugsvand samt indblæsningsluften. Kølefunktionen i anlægget kan nedkøle indblæsningsluften cirka 8 grader i forhold til udetemperaturen.

Med et VP 18 køl-anlæg opnår du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Nilan VP 18 køl er et kompakt anlæg, som ikke fylder mere end et almindeligt højskab.


Nilan VP 18 køl sol

Ventilation, varmegenvinding, varmt brugsvand, komfort varme og komfort køl i boliger op til 230 m² med et ekstra stort forbrug af varmt brugsvand.

Nilan VP 18 køl sol er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding, varmt brugsvand til et stort forbrug, komfort varme og komfort køl.

Anlægget suger den varme, fugtige luft ud af boligen og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af varmt brugsvand samt indblæsningsluften i boligen. Anlægget har desuden en indbygget varmespiral, som kan kombineres med den primære opvarmningsform og dermed levere ekstra varmt brugsvand til for eksempel et spabad. Kølefunktionen i anlægget kan lave en aktiv nedkøling af indblæsningsluften med cirka 8 grader i forhold til udetemperaturen.

Med et VP 18 køl sol-anlæg opnår du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Nilan VP 18 køl sol er et kompakt anlæg, som ikke fylder mere end et almindeligt højskab.


Nilan VP 18 EK

Ventilation, varmegenvinding, varmt brugsvand, komfort køl og varme samt opvarmning via tilslutning til vandbåret centralvarmesystem i boliger op til 230 m².

Nilan VP 18 EK er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding, varmt brugsvand, komfort varme og komfort køl.

Anlægget suger den varme, fugtige luft ud af boligen og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af varmt brugsvand samt indblæsningsluften i boligen. Anlægget har en indbygget 9 kW el-kedel, som kan tilsluttes et mindre vandbåret gulvvarmesystem. Kølefunktionen i anlægget kan lave en aktiv nedkøling af indblæsningsluften med cirka 8 grader i forhold til udetemperaturen.

Med et VP 18 EK-anlæg opnår du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Nilan VP 18 EK er et kompakt anlæg, som ikke fylder mere end et almindeligt højskab.


 
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt

Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.