Nilan Comfort serien

   
Nilan Comfort serien består af passive varmegenvindingsanlæg, der er specielt udviklet til huse op til 425 m2. Anlæggene suger den varme, fugtige luft ud fra bl.a. køkken, badeværelse og bryggers. Dermed fjernes støvpartikler, fugt og lugt fra boligen, og man opnår et sundt og behageligt indeklima. Energien i udsugningsluften udnyttes til opvarmning af den friske indblæsningsluft. Anlæggene kan monteres med eftervarmeflader for tilslutning til enten el eller centralvarmeanlægget, så der også på de koldeste vinterdage kan opnås en behagelig indblæsningstemperatur.
 
Nilan Comfort anlæggene er testet af det schweiziske HTA. Denne test viste, at anlæggene har en virkningsgrad på op til 95% - og netop den høje effektivitet er med til at skabe et sundt og godt indeklima ved at afhjælpe fugtproblemer, fjerne uønsket luft og mindske allergigener i din bolig.
 
Nyhed: Nilan Comfortserien fås nu med integreret fugtføler.
 
Anlægget tilpasser automatisk luftudskiftningen, alt efter om der er behov for mere eller mindre ventilation.
 
Fx bruges høj ventilation i forbindelse med høj fugtighed:
  • Badning
  • Madlavning
  • Mange gæster
Lav ventilation bruges i forbindelse med lav fugtighed ved fx:
  • Brug af brændeovn
  • Ved ferie
  • I vinterhalvåret
  
Download: Nilan Comfort brochure


Nilan Comfort 300-600

Ventilation, varmegenvinding og komfort varme i boliger op til 600 m². Comfort 300-600-serien er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding og komfort varme.
  
Anlæggene suger den varme, fugtige luft ud fra blandt andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften.

Nilan Comfort 300, 450 og 600 kan skifte henholdsvis 325, 400 og 600 m³ luft per time. Anlæggene kan monteres med eftervarmeflader, der tilsluttes enten el- eller centralvarmeanlægget. Dermed får du en behagelig indblæsnings-temperatur i selv i de koldeste vintermåneder. Anlæggene er beregnet til placering i loftsrum.

Med et Nilan Comfort ventilationsanlæg sikrer du et sundt og behageligt indeklima i din bolig og samtidig sparer du på varmeregningen.
  

 
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt
  
Se et priseksempel på Nilan Comfort 300 EC herNilan Comfort CT300

Ventilation, varmegenvinding og komfort varme i boliger op til 200 m². Comfort CT300 er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding.

Anlægget er certificeret til passivhuse og lever allerede i dag op til de kommende og skærpede 2020-krav omkring varmegenvinding og energiforbrug.
Anlægget suger den varme, fugtige luft ud fra bland andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften.

Det er muligt at montere anlægget med eftervarmeflader, der tilsluttes enten el- eller centralvarmeanlægget. Dermed får du en behagelig indblæsnings-temperatur i selv i de koldeste vintermåneder. Comfort CT300 er en topmodel til installation i for eksempel bryggers, hvor det kan placeres i skab eller på væg.

Med et Nilan Comfort-anlæg får du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.Nilan Comfort 250-300 Top

Ventilation, varmegenvinding og komfort varme i boliger op til 200 m².

Nilan Comfort 250-300 Top er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding og komfort varme.

Anlæggene suger den varme, fugtige luft ud fra bland andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften.

Det er muligt at montere anlæggene med eftervarmeflader, der tilsluttes enten el- eller centralvarmeanlægget. Dermed får du en behagelig indblæsnings-temperatur i selv i de koldeste vintermåneder. Nilan Comfort 250-300 Top er topmodeller til installation i for eksempel bryggers, hvor de kan placeres i skab eller på væg.

Med et Nilan Comfort-anlæg får du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.Nilan Comfort ECO

Comfort ECO er en omkostningsreduceret udgave af Comfort 300 med en mere simpel styring.

Anlægget suger den varme, fugtige luft ud fra blandt andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften.

Med et Comfort ECO-anlæg får du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Anlægget er beregnet til placering i loftsrumNilan Comfort ECO Top

Comfort ECO Top er en omkostningsreduceret udgave af Comfort 300 Top med en mere simpel styring.

Anlægget suger den varme, fugtige luft ud fra blandt andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Derudover anvendes energien fra udsugningsluften til opvarmning af indblæsningsluften.

Med et Comfort ECO-anlæg får du dermed et sundt og behageligt indeklima, samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Anlægget er en topmodel til installation i for eksempel bryggers, hvor det kan placeres i skab eller på væg.


 
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt


Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.