Nilan jordvarme

  
En jordvarmepumpe udnytter energien i jorden ved at omdanne den til varme. Når solen skinner, bliver energien i dens stråler overført til jorden og lagret i det øvre jordlag. Om vinteren benyttes den akkumulerede energi, som så igen bliver fyldt op i løbet af sommeren – på samme måde, som når et batteri oplades.


Alle Nilan jordvarmepumper bruger den omdannede varme til både opvarmning af boligen via et vandbåret centralvarmesystem og giver ydermere mulighed for produktion af varmt brugsvand. Det betyder i sidste ende store besparelser på din varmeregning.

Via et nedgravet slangesystem og en varmepumpe kan der trækkes energi ud af jorden året rundt. Slangesystemet er typisk 200-500 meter og er gravet cirka en meter ned i jorden, så det ikke bliver udsat for frost. Den store fordel ved jordvarme fremfor eksempelvis vind- eller solenergi er, at et jordvarmeanlæg kan levere energi året rundt uanset de klimatiske forhold. Samtidig kræver anlægget meget lidt vedligeholdelse.

 
 
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt
 

Nilan JVP SHW 105-115

Vælg en jordvarmepumpe fra Nilan, hvis du ønsker et anlæg, der udnytter energien i jorden til opvarmning af boligen og giver mulighed for produktion af varmt brugsvand.

JVP SHW 105-115 er til dig, der ønsker billig og miljøvenlig opvarmning af boligen og eventuelt mulighed for produktion af varmt brugsvand. Anlægget udnytter energien i jorden og omdanner den til opvarmning af bolig og, hvis du ønsker det, produktion af varmt brugsvand.

Et jordvarmeanlæg fra Nilan er holdbart, meget støjsvagt og effektivt. Hver gang varmepumpen bruger 1 kW i drift, giver den 3-4 kW varme retur, og den har i de fleste tilfælde en levetid på over 20 år.

Med et jordvarmeanlæg fra Nilan slipper du for høje varmeudgifter, da anlægget næsten halverer din regning i forhold til olie eller naturgas. Da anlægget er et lukket system, slipper du også for løbende vedligeholdelse, bortset fra en årlig udskiftning af et filter.

Anlægget er pakket ind i et enkelt design, som til en forveksling ligner et køleskab eller skabsfryser, og er velegnet til placering i bryggers eller teknikrum.
  


Nyhed

Vi har i samarbejde med Nilan udviklet et solvarmesystem, som kan monteres i forbindelse med installation af jordvarmeanlæg. Det betyder, at man kan slukke for jordvarmen om sommeren og herved forøge opladningen af energi omkring jordslangerne, hvilket øger virkniungsgraden på jordvarmeanlægget. Derved opnås en større besparelse på varmeudgifterne.
Anlæggene består af to ens kabinetter, der indeholder al installation såsom jordvarmepumpe, bufferbeholder, 280 liters solvarmebeholder samt pumpestation og styring for solvarme. 
 
Solvarmeanlægget kan også monteres som en selvstændig enhed.

 
Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, vores konsulenter står til rådighed for spørgsmål: Kontakt
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.